Mikään ei ole niin pahaa kuin mustilla sukilla varustetut naiset, korostan polviin asti ylettyvillä mustilla sukilla! Jos miehelle ja naiselle annetaan tehtävä jota heidän pitää yhdessä tehdä ja kummatkin asuvat avoliitossa niin miksi he kehittäisivät jonkin näköisen suhteen? jos he kehittelisivät se kertoisi siitä ettei edellisessä suhteessa ole kaikki hyvin ja siitä etsitään pakoreittiä.

Mustasukkaisuus voi olla sairaus, pieni mustasukkaisuus on tervettä se kertoo että välittää harrastan sitä itsekkin sen voin tunnustaa mutta jos ihminen ei anna toisen käydä kaupassa syyttämättä tätä myyjän vokottelusta on jo jotain pielessä ja pahassa sellaisessa! Pahinta on se että yhteinen tehtävä miehen ja naisen välillä saattaa mennä pilalle vain siitä että miehen avovaimo yrittää manata naista pahimpaan helvettiin ja mies tosiaan saattaa tulla jopa siihen luuloon.

Seuraan itse vierestä harvasen päivä suhdetta jossa nainen on äärettömän mustis miehestä, hän on jopa minua syyttänyt edellisen miehensä vokottelusta... Hohhoijaa.